Zomerkampen

Bij Leergeld kan je voor je kind een vergoeding aanvragen voor een zomerkamp. Wij werken bijvoorbeeld samen met SKJ, SOR vakantiekampen Nijmegen en Heppie vakanties. Ook met Stichting Spelend Kamperen en OKEE vakantiekampen werken wij samen. Zij hebben nog plekken beschikbaar op hun zomerkampen. Hieronder vertellen zij een stukje over het kamp dat ze organiseren:

Stichting Spelend Kamperen zorgt al sinds 1983 voor onvergetelijke zomerkampen in Valkenswaard. Met bijna 100 vrijwilligers organiseren zij ieder jaar een zomerkamp en twee bivakkampen en alle kinderen groep 3 t/m 8 mogen mee, ongeacht hun achtergrond. Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen een week lang even helemaal bijkomen. Met ieder jaar weer een nieuw, leuk thema organiseren de vrijwilligers van SSK avontuurlijke activiteiten en spellen. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om lekker door het bos te rennen, hutten te bouwen en gezellig samen te luisteren naar een verhaal bij het kampvuur! De samenwerking met Stichting Leergeld Nijmegen maakt het mogelijk om iedereen gelijke kansen te bieden zodat alle kinderen een onvergetelijke zomer kunnen hebben, ook als ze het thuis even niet zo breed hebben. Jij wil toch ook mee? Kijk voor www.spelendkamperen.nl voor meer informatie of mail direct naar secretariaat@spelendkamperen.nl.

OKEE Vakantiekampen organiseert avontuurlijke vakantiekampen voor alle leeftijden, dus ook voor jongeren (als één van de weinige aanbieders in het land)! In de zomer van 2024 organiseren ze bijvoorbeeld van 20 t/m 27 juli twee zomerkampen in de buurt van de Brunssummerheide voor kinderen van 12 t/m 15 en van 14 t/m 17. Voor dit zomerkamp zijn nog plekken beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden: www.okeevakantiekampen.nl (speciale prijzen voor Leergeld)

Welke inkomensgegevens moet ik uploaden?

 • Bij maandelijks hetzelfde inkomen uit werk
  Stuur de loonstrook van de laatste maand.
 • Bij maandelijks wisselend inkomen uit werk
  Stuur de loonstrookjes van de laatste drie maanden.
 • Bij een uitkering
  Stuur het overzicht van de uitkering van de laatste maand.
  Dit kan een overzicht zijn van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV of het SVB.
 • ZZP’er
  Stuur de laatste aangifte inkomstenbelasting én de aangifte omzetbelasting van het laatste kwartaal.
 • Bij alimentatie
  Stuur een afschrift van de bank waarop we het bedrag van de laatste maand kunnen zien.
 • 2-oudergezin
  Bij een 2-ouder gezin hebben we van beide gezinsleden de overzichten van het inkomen nodig.