Leergeld Nijmegen

Steun ons

Leergeld Nijmegen biedt kinderen in Nijmegen de mogelijkheid te sporten, met cultuur bezig te zijn, een zwemdiploma te halen of met een educatieve schoolreis mee te gaan. Ouders kunnen een tegemoetkoming in het schoolgeld krijgen. We bereiken alleen al in Nijmegen bijna 3000 kinderen, die anders niet mee hadden kunnen doen! MEEDOEN is ons centrale motto. Wij geloven erin dat nu meedoen, investeren is in later ook meedoen en erbij horen!

Want helaas zijn er kinderen die opgroeien in gezinnen waar minimale financiële middelen zijn. Werkloosheid, ziekte, echtscheiding, een huis dat niet wordt verkocht: een scala aan oorzaken die ertoe leiden, dat er geen geld meer is voor de voetbalclub, de dansles, de scouting. En dat ouders niet in staat zijn het schoolgeld te betalen. Voor deze kinderen zijn wij er.

Het is mogelijk om een aftrekbare periodieke gift aan Leergeld Nijmegen over te maken. Leergeld Nijmegen beschikt over de ANBI status. Indien u voor een aftrekbare periodieke gift kiest, nodigen wij u van harte uit om deze overeenkomst periodieke donatie in te vullen, uit te printen en ondertekend per post naar Leergeld Nijmegen te sturen (Postbus 1111, 6501 BC Nijmegen) of ingescand per e-mail naar info@leergeldnijmegen.nl. U ontvangt dan van ons een ondertekend exemplaar retour.

U kunt Leergeld Nijmegen ook steunen met een persoonlijke gift.

Hieronder heeft u de mogelijkheid om een donatie te doen. Na het invullen van de velden wordt u naar de beveiligde omgeving van IDEAL geleid.

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.