Leergeld Nijmegen

Sinds oktober 2016 werkt onze Stichting samen met Stichting Jarige Job.

In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen (van 4 t/m 12 jaar) hun verjaardag niet vieren. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job geeft deze kinderen in heel Nederland een prachtige verjaardagsbox.

In de verjaardagsbox zit alles wat nodig is voor een verjaardag: lekkers voor thuis, traktaties voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes en natuurlijk een taart die met glazuur, slagroom en kaarsjes kan worden omgetoverd tot verjaardagstaart!
Wilt u meer informatie kijk dan op www.stichtingjarigejob.nl

Gemiddeld 130 kinderen per maand ontvangen via onze Stichting een verjaardagsbox van Jarige Job. Wij melden alle kinderen aan in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar voor wie onze Stichting Leergeld Nijmegen de afgelopen 18 maanden een aanvraag heeft betaald. Kinderen die al door de voedselbank zijn aangemeld, ontvangen een verjaardagsbox via de voedselbank.  De verjaardagsbox wordt voor de kinderen die door ons zijn aangemeld door Post.Nl anoniem thuis afgeleverd.

Stelt u het NIET op prijs om een verjaardagsbox voor uw kind te ontvangen stuur dan een mailtje naar info@leergeldnijmegen.nl

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.