Leergeld Nijmegen

Tekst voor website/schoolgids

Leergeld Nijmegen helpt

Steeds meer ouders kunnen de activiteiten die scholen en clubs organiseren voor hun kinderen niet betalen. Zoals sporten, zwemles en dansles. Ook de bijdrage die de school vraagt voor activiteiten en schoolreizen kunnen niet alle ouders betalen. Leergeld Nijmegen kan deze gezinnen helpen. Deze kinderen kunnen dan gewoon meedoen. We helpen ouders met kinderen van 4 tot en met 17 jaar, die in Nijmegen wonen en een laag inkomen hebben.

Wilt u weten of uw gezin recht heeft op hulp van Leergeld Nijmegen? Meld u dan aan bij Leergeld Nijmegen. Dat kan op de website: http://www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie

Ook als u werkt en een laag inkomen heeft, kan Leergeld Nijmegen u helpen.

Contact met Leergeld Nijmegen
telefoon: 024 323 76 44. Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. 
e-mail: info@leergeldnijmegen.nl|
website: www.leergeldnijmegen.nl 

 

Tekst voor brief ouderbijdrage

Stichting Leergeld Nijmegen

Kunt u de ouderbijdrage niet betalen? Dan kunt u bij Leergeld Nijmegen hulp aanvragen. Leergeld Nijmegen helpt gezinnen die in Nijmegen wonen en een laag inkomen hebben. Leergeld Nijmegen helpt door activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar te betalen.

Wilt u weten hoe Leergeld Nijmegen kan helpen? Kijk op de website van Leergeld Nijmegen: www.leergeldnijmegen.nl

Wilt u weten of uw gezin recht heeft op hulp van Leergeld Nijmegen? Meld u dan aan bij Leergeld Nijmegen. Dat kan op de website: www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie

Ook als u werkt en een laag inkomen heeft, kan Leergeld Nijmegen u helpen. Heeft u zich aangemeld? Dan maken wij met u een afspraak voor een huisbezoek. Na het huisbezoek beoordelen wij of Leergeld Nijmegen u kan helpen.

Krijgt u al hulp van Leergeld Nijmegen? Stuur de rekening naar Leergeld Nijmegen. Stuur ook een overzicht van uw inkomen op. Heeft u geen rekening van de school gekregen maar een brief? Vraag dan om een rekening. Op deze rekening moet de naam en het adres van uw kind staan.

Contact met Leergeld Nijmegen
telefoon: 024 323 76 44. Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. 
e-mail: info@leergeldnijmegen.nl
website: www.leergeldnijmegen.nl 

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.